Uppdatering av mitt sluta klaga projekt

Tänkte ge en uppdatering av projektet jag håller på med. Jag försöker att sluta klaga och kritisera, på sådant jag ändå inte kan göra något åt. Det innebär att jag flyttar ett lila armband mellan mina armleder, så fort jag klagar eller kritiserar. Meningen är att jag ska klara av att sluta med detta under 21 dagar i sträck. Det är nämligen så att det tar så många dagar att bryta en vana.

Jag har inte klarat en hel dag ännu men nästan, efter att ha hållit på i ca 1 månad. Men jag misströstar inte då det tar mellan 4 mån upp till 6 månader att klara. Det viktigaste är att tänka på ett nytt sätt.

Den här idéen har jag fått från boken: En klagofri värld, författad av: Will Bowen. Som jag köpte i en nätbokhandel och den jag köpte från var Adlibris, så där finns den. Jag kommer att uppdatera mina framsteg med jämna mellanrum här på bloggen.

Vi formas av våra tankar; vi blir vad vi tänker  – Buddha

Lämna ett svar