Visar du dina närmaste uppskattning?

Talar du att någon gör något bra eller säger något bra? Själv kan jag komma på mig att jag bara tänkt att det var bra sagt eller bra gjort. Jag glömmer att säga det högt så att den andra hör det. Nu har jag bestämt mig för att visa uppsakttning mer och inte bara hålla det för mig själv. För om jag visar min uppskattning tydligare så tror jag att jag får mer tillbaka.

Vi har denna tid tillsammans och att göra den så bra och rolig vi bara kan är viktigt. Att sitta vid någons grav och ösa superlativer ger varken mig eller den som är död någon glädje. Så jag är av den uppfattningen att ge blommor, presenter och uppskattning på alla sätt nu när människan/människorna lever. Vänta inte tills de är borta. Var glad att ni är släkt eller tillsammans just nu. Ring och tala om vilken underbar människa han/hon är och att du är glad att ni känner varandra.

Gör det idag, gör det nu, vänta inte tills det är försent.

Kommentera