Hur galet kan man drömma…..?

Jag vaknade faktiskt med ett leende på läpparna idag. Hade min dröm så klar i huvudet och mer av den klarnade hela tiden. Igår satt jag och jobbade med tv apparaten påslagen. Kastade ett öga på den då och då mellan varven. Tyra Banks har ett program som heter Topmodel och igår var det korta tjejer som skulle få en chans. De under 1,70 cm långa och de fotograferades i olika poser. Detta berättar jag för att ni ska förstå min dröm.

Jag var en av de tävlande i Topmodel oldies big size. Vi var ett gäng damer i vår bästa ålder, och i olika storlekar. Vi blev fotograferade och bedömda, men ingen åkte ut. Istället fick vi jättestora godisknappar i olika färger, som vi inte fick äta för vi skulle gå ned i vikt. Men eftersom vi inte fick så mycket mat, kunde en del inte stå mot utan åt av dessa godisknappar. Det var de som åkte ur programmet. Vi andra tävlade på och som slutprov så skulle vi designa och sy kläder åt riktiga fotomodeller. Kruxet var att vi hade inga dockor med deras mått utan vi fick prova på varandra.

Jösses så kläderna hängde på modellerna när vi var klara. Jag vann tävlingen med någon slags drapering och priset var ett årsförbrukning av dessa jätteknappar.

Nu tänker jag inte ens försöka tolka min dröm utan tycker att den var så rolig att jag ville berätta den här. Tänk vilka spratt hjärnan gör när man sover. Det jag har kvar inom mig är de fina färgerna på knapparna, som gör mig så glad.

Lämna ett svar