Eat, love and pray

En bok som har blivit mycket omtalad, har just den rubriken som ovan. Jag har läst boken och gillade den väldigt mycket, även om jag inte kunde relatera så mycket till mitt liv. Men den visar hur man kan bearbeta sitt liv och förändra det. Boken är ju skriven av en amerikansk författare : Elizabeth Gilbert som ju lever i ett amerikanskt samhälle. Vårt svenska samhälle är ju mycket annorlunda mot det, och hon har pengar som gör att hon kan göra dessa resor. Men boken är trots det läsvärd.

Idag fick jag filmen som är baserad på denna bok. Julia Roberts gör huvudrollen och hon är helt outstanding som skådespelerska så jag hoppas filmen är bra. Jag har lärt mig att filmer som är baserade på böcker inte visar allt som böckerna handlar om, så det är viktigt att tänka på det när man tittar. Att inte bli besviken och tycka att filmen inte stämmer ett dugg. Det är känslan och stämningen från boken som är det viktiga och det hoppas jag att Julia fått chansen att förmedla, för det kan hon. En recention kommer när jag sett filmen.

Lämna ett svar