fbpx
Jag delar med mig av drömmarna

Jag delar med mig av drömmarna

Jag tänkte dela med mig av drömmarna jag har på nätterna. Vet inte när jag sovit så tungt som jag gör just nu, men jag drömmer och kommer ihåg flera av dem när jag vaknar.

Innan jag vaknade i morse så drömde jag att jag skulle smuggla något över bron till Danmark. Vet inte vad det var för smuggelgods men någon annan vill åt det, då jag var jagad. Jag körde någon slags gul sportbil som var supersnabb och lite svår att köra. Det var väldigt viktigt att jag lyckades komma fram till min destination. När jag nästan var över bron blev jag stoppad av någon slags osynlig kraft och kom ingenstans. Förföljarna närmade sig och jag gasade allt vad jag kunde för att komma ur kraftfältet som stoppade mig. Precis när de var ett tiotal meter bakom mig så släppte det och jag fick fart. Eftersom min bil var så snabb kunde jag köra från förföljarna.

Jag lyckades alltså med mitt uppdrag. När jag vaknade kände jag mig väldigt belåten och den känslan har jag fortfarande kvar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: