Detta angående feminism

Hittade ett inlägg som är mycket intressant. Många kommenterade och en annan bloggare hade synpunkter på denna bloggares kvinnosyn. Malin Wollin som är en känd bloggare som ni hittar i aftonbladet är den som attackerade. http://genusnytt.wordpress.com/2011/03/08/malin-wollin-attackerar-mig-i-aftonbladet/

Jag kan ibland tycka att detta med feminism går lite till överdrift, och att kvotera in kvinnor inte är det rätta sättet. Det som behövs göras är istället att slå hål på de kompisgäng som hjälper varandra till höga poster i företag. Kommer man från samma stad eller by så ska man hjälpas in till fina jobb vare sig man platsar eller inte. Vi kan bara titta på SSAB och Tibnor som är bra exempel på hur kompisar hjälper varandra. Där spelar det ingen roll om man är man eller kvinna, utan det är norrlänningar som har företräde. Inte för att jag har något mot norrlänningar i gemen. Utan det är detta kompis hjälpande jag är mot.

Lämna ett svar