Vissa dagar bara försvinner i 100km/h

Jag hade planerat att göra sååå mycket idag, men vad händer? Jo, dagen har snart gått över till kväll och nu får jag skjuta på en del saker till i morgon. Jaja, that’s life. Kanske blev det så för att solen gömde sig bakom alla molnen idag och det började att regna. Allt är så mycket lättare när solen är framme. Tycker inte ni det?

Nu ska jag i allafall dammsuga och börja förbereda till middagen. Eller snarare så ska jag sätta på ugnen så min man kan laga mat. Det har blivit så att han tagit över matlagningen de senaste åren. När vi träffades kunde han ingeting om matlagning och nu gör han allt! Först var det bara på helgerna han lagade och sedan tog han över helt. Inte för att jag inte vill, utan för att han tycker att det är roligt. Så varför ta bort hans nöje? Jag har lagat mat i så många år att jag var lite less tidigare, så när han började var det så skönt. Nu får jag nästan slå mig in i köket om jag ska få laga mat.

Så nu dammsugar jag. 🙂

Lämna ett svar