Jag hade tänkt att börja med ett helt annat inlägg

Planerade att skriva om något helt annat, men efter nattens nya explosion i Japan fick jag något annat i huvudet. Man blir skärrad för vad ska nu hända? Situationen är mycket allvarlig, och nu är ca 450000 människor inhysta i tillfälliga boenden. En del på grund av tsunamin och andra på grund av det som händer i kärnkraftverken. Här nedan ett inlägg från en sosseblogg som tar upp lite av deras syn på detta problem. Läs även kommentarerna till inlägget, så får ni en uppfattning om hur tankarna är kring denna problematik.http://rodaberget.wordpress.com/2011/03/14/karnkraftbolagens-arrogans-ar-hapnadsvackande/

Jag förstår ju att politikerna försöker lägga in sin politik i det hela och är man för eller mot kärnkraft blossar ju hela den debatten upp nu. Ska kolla runt lite i bloggarna och se om jag hittar mer inlägg angående detta.

Lämna ett svar