fbpx
Från att ha varit nominerad till ingenting

Från att ha varit nominerad till ingenting

När man läser om Östros, så verkar det som att tidningarna vill att vi ska tycka synd om Östros. Han offrar sig för partiet, efter att ha varit påtänkt för partiledarposten så blir han bortpetad. Det jag känner är att, en strid har pågått i det tysta mellan olika sidor i partiet. Höger och vänsterfalangen. Men jag tror inte att Östros får gå till arbetsförmedlingen och sedan leva på a-kassa. Nej, han kommer att kunna ta det lugnt tills han får en ny fin tjänts någonstans. Så jag har svårt att tycka synd om honom. Att han sedan inte skött sitt nuvarande arbete särskilt bra, då socialdemokraterna fått sämre siffror i valet än någonsin, kommer inte han att ställas till svars för. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12763617.ab

Jag hade tyckt synd om honom, om han hade fått leva på a-kassa och fått söka arbete själv. Men nu tycker jag bara att sådana artiklar är löjliga. Han ska inte ha kvar sitt arbete om han inte klarar av det, så är det bara. Sen får han vara hur trevlig som helst för det har inte med saken att göra.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: