Ska vi se planen över skåne idag?

Sex Jas F17 står flygklara på Ronneby flyplats och väntar på besked om att få lyfta. Carl Bildt är i London för möte med nato och förväntar sig få en förfrågan om att Sverige ska medverka i operationerna i Libyen. Hur denna medverkan ska ske får han också veta då. På regeringskansliet i Stockholm är hans stab beredd på att skriva en proposition som ska tas upp i riksdagen så att man kan rösta. Alla regeringsgrupper är informerade och det verkar som att alla vill att Sverige medverkar, utom sverigedemokraterna. Men det är väl inte oväntat eftersom de är väldigt mycket mot muslimska länder och dess medborgare. De ser väl helst att de har ihjäl varandra istället.

Så med stor sannolikhet kan skånes folk både höra och se jasplanen dåna över himlen idag.

Lämna ett svar