Härligt att få lön utan att arbeta

Så bra fd statsråd har det. De får lön utan att behöva arbeta. Tänk om vi vanliga också fick samma lön, då vi blir uppsagda eller liknande. De socialdemokratiska medlemmarna betalar Monas lön i ett år, trots att hon slutar sitt arbeta idag. Undrar om mina arbetskamrater skulle ha lust att betala min och de andras lön, då vi blev uppsagda när företaget drog ner? Tror knappast de har råd, men frågan är hur många av medlemmarna i det socialdemokratiska partiet har råd att betala Monas lön? Hon får 140.000:-/mån i ett helt år, det blir ca 2 miljoner. Lika mycket som Reinfeldt får, fast han arbetar ju för de pengarna. Tänkvärt tycker jag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12809315.ab

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.