Läser i aftonbladet att Reinfeldt är rädd

Det skriver de endast för att han vägrar att debattera med Juholt. Själv anser han att det inte är någon idé att ha en debatt, när socialdemokraterna inte gått ut med sitt partiprogram. Vilket jag kan förstå, för vad ska de prata om? Man måste ju rimligtvis få reda på vad motståndaren vill och har för mål med sin politik.

Det verkar som att sossarna går ut i media på bred front för att locka röster och det innan vi väljare egentligen vet vad de vill. Ja, vad Juholt sagt om monarkins avskaffande, förmögenhetsskatter och höjda skatter är väl det vi vet vad han vill. Men står partiet bakom dessa påståenden eller är det hans egna åsikter? Vore faktiskt bra att veta.

Som det verkar nu får sossarna en mer vänsterinriktad politik och vad den innebär, vill åtminstone jag veta. De framhåller fortfarande att de samarbetar med miljöpartiet och vänstern, då båda dessa partier gått ut med att nu efter valet är samarbetet över. Vilket också har visat sig med den senaste uppgörlesen miljöpartiet hade med alliansen.

Sen går aftonbaldet ut med att Reinfeldt tappar röster, på grund av hans nej till debatten med Juholt. Det kanske vore mer idé att ta en debatt med miljöpartiet för Reinfeldt, då de snart är större än socialdemokraterna. Men han aknske vill vänta tills de valt nya språkrör. Det sossarna inte förstått är att det finns andra partier som är mer intressanta.

Lämna ett svar