Antislamistiskt nätverk

Ett antislamistiskt nätverk håller på att sprida sig över världen. Det bildades av miljonären Alan Lake, och består av tidigare fotbollshulliganer. EDL – English Defence League som de kallar sig är extrema enligt Säpo och ytterst farliga.

Alan Lake har uttalat sig i norska tv2 och där påstår han sig vara nära vän med svenske Kent Ekeroth, SD. Själv säger han att han träffat Alan vid två tillfällen och inte känner honom. EDL säger sig vara beredda att döda islamister och de demonstrationer de haft har alla slutat i upplopp.

Den 21:a maj ska de anordna en demonstration i Göteborg och man kan förmoda att den blir lika våldsam. Svenskar har hyllats från scen då de deltagit i England. Då maskerade med luvor för att inte bli igenkända.

Bild från aftonbladets artikel.

Lämna ett svar