Juholt fyllesnackar i Turkiet

Håkan Juholt är tydligen i Turkiet med sin flickvän över påsk. Det är i och för sig ingeting att orda om tycker jag och inet heller vilka kläder han har på sig när han går ut. Men det faktum att han sitter i en bar och pratar högt om en mejlkonversation han haft med en partikollega, är oerhört dumt. Just i Turkiet finns hur många svenska turister som helst och troligtvis även journalister som fått nys om att han åkt dit. De vill ju ha ett scoop.

Jag tycker inte att det spelar någon roll, om han klagar högt på att drinken han beställt är för dyr 60:-. Vilket för övrigt är rätt billigt ändå. Men att han troligtvis påverkad pratar högt om partikollegor och kallar dem dumhuvud, är osmart. Klart att en journalist börjar forma en rubrik och artikel om detta. Att sen prata skit om Sveriges statsminister på en bar är ett lågvattenmärke. Sitta och säga att han minsann har profilerat sig och gjort kulturfrågan till sin. Det han dillade om när det gäller det har åtminstone jag glömt så på den punkten tycker jag att han har fel.

Klart att Juholt får spela tarzan inför sin flickvän, men andra tycker kanske inte det är så moget. Han får tycka vad han vill men då bör han också hålla det inom sina egna väggar. Tror tyvärr inte att detta är sista gången han klantar sig. Någon borde hjälpa honom med hur han ska föra sig i sammanhang där väggarna har öron. Tafflig är det jag tänker på när jag läser expressen artikel. Som man säger ingen rök utan eld.

Lämna ett svar