Ska alla ungar bli uppfödda på red bull nu?

När man läser Håkan Juholts tal i Falun, får man uppfattningen om att alla ungar i Sverige ska få red bull varje dag, som ger dem vingar. Här ska dansas och spelas musik för då blir det tillväxt. Eller är det lsd trippar han ska ge dem? Det är precis som de gamla romarna bröd och skådespel till folket, så de håller sig lugna.

Om han nu värnar om kulturen så mycket, så kanske han ska kolla upp lite vad ungdomarna vill ha. Det är inte alla som vill dansa och spela musik. Har han inte hört talas om alla dataspel ungarna spelar ? Men det räknas kanske inte till kultur i socialdemokraternas Sverige. Nej, det är väl knätofs och fiol som är kultur. Jag vill se det som en flört med dalkullorna och dalmasarna som ju har en förkärlek till sådant. Undrar vad stockholmarna säger om detta, vill dom dansa dom med?

Ska detta vara de nya socialdemokraterna ? Jag känner att det är tunt. Det ska bli mycket intressant att läsa deras skuggbudget och hur de tänker finansiera denna kultur. För jag tror inte att Lilla Fridolf är pojken med guldbyxorna, utan här ska det arbetande folket få bidra rejält.

Han säger att orsaken till att han håller tal i Falun och Borlänge, beror på ett löfte. Jag känner det som att han fegar ur rejält när han ratar Stockholm, Göteborg och Malmö. I stort sett hela hans stab är ny och okända för flertalet i Sverige och utan partiprogram kommer det bli svårt att föra fram några nyheter. Gammal skåpmat är vad som bjuds idag.

Han avslutar med något svammel om pingviner. Att de skulle ha ett mer välordnat samhälle än vad Reinfeldt ordnat. Inte för att jag vet så mycket om pingviner men det jag vet är att, de stjäl från varandra, tar varandras honor och gör dem med ungar, struntar i om rovdjur tar grannens ungar då de är mer rädda om sitt eget. Sen lever dom väldigt trångt också. Så det är väl det samhället Lilla Fridolf vill att vi ska ha. Eller så har han kanske druckit för många red bull?

2 svar på ”Ska alla ungar bli uppfödda på red bull nu?

  1. Nice blog right here! Additionally your website quite a bit up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink on your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol|

Lämna ett svar