Talibanerna utbildar barn till självmordsbombare

Talibanerna rekryterar barn från fattiga familjer i Pakistan, att bli självmordsbombare. De tränas att skjuta och talibanerna säger att alla andra kommer att dö runt omkring dem, men de ska överleva. Flera barn har stoppats vid gränsen till Afghanistan och det har blivit deras räddning. Nu får de en chans att gå i skola och lära sig läsa och skriva. Mullorna övertalar barnen och säger till dem att de inte kommer att dö.

Men talibanerna nekar till anklagelserna trots att barnen själva berättat om detta då de blivit gripna. Att utnyttja barn på detta fruktansvärda sätt gör att man vill spy. Barn är så lätta att övertala och vill så gärna få en bättre framtid. Många svälter och gör nästan vad som helst för ett mål mat. Ett fegt sätt att utöva terror. Detta måste få ett slut.

Lämna ett svar