Ny terrorledare för al-Qaida har utsetts

Enligt CNN:s källa, en avhoppad medlem av terrornätverket al-Qaida har utsetts. Saif al-Adel, tidigare egyptisk militär är utsedd till interimsk ledare och strateg. Var han befinner sig idag vet man inte, men han flydde till Iran. Troligtvis är han i Pakistan. Som verkar hysa en hel del av de terrorister som tillhör terrornätverket.

Frågan är hur man tänker agera mot honom. Ska man jaga honom eller vänta och se vad som kommer att hända nu? Vilka planer hyser han för världen när det gäller terrorverksamhet? Det var väntat att en ny ledare skulle dyka upp, men en annan man har utpekats. Att man valde en annan kan bero på att det inte finns några nytagna fotografier på Saif al-Adel. Inte många vet hur han ser ut idag. Inte heller exakt var han befinner sig. Ett gammalt fotografi finns publicerat.

Lämna ett svar