Utrikesministerns sista dag i Moskva

Som vanligt är Carl Bildt duktig på att blogga om sina dagar och den sista dagen i Moskva åt han lunch med en av Rysslands storbloggare. Advokaten Alexey Navalny har på kort tid blivit en av de största bloggarna i Ryssland med 150 000 besök varje dag. Han bloggar om den korruption som förekommer i landet och försöker avslöja vem och vilka som är de värsta skurkarna. På grund av det har han blivit utsatt för ren förföljelse från flera håll.

Därefter höll Bildt sitt anförande på Andrei Sacharov- seminaret och det handlade till stor del om globalisering och dess följder som blir av det. Diskussionerna var höga efteråt och det var folk både från Polen och Sverige bland de deltagande.

Sedan var det dags för flyget till Sverige igen.

http://carlbildt.wordpress.com/2011/05/21/for-rattstat-och-mot-korruption/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.