Fortsättning sista husvagnssemestern

När vi vaknade på morgonen gick mannen till receptionen och vi blev anvisade till vår bokade plats.

Folk hade redan börjat komma för att bada, då det var ett härligt väder. Så innan frukost åkte vi till platsen för att ställa oss. Sedan försvann ungdomarna för att utforska campingen. Jaha, bara för oss att sätta upp förtältet då. Att sätta upp det tar väl nästan en hel timme och i värmen som var blev vi rätt irriterade. Men med glatt humör och varsin öl klarade vi av det. Inte den bästa frukost men vi kände att något behövde vi ha för att få lite semesterkänsla.

När förtältet var i ordning kunde vi låta hundarna vara utan koppel och lägga sig i skuggan. Ungdomarna kom tillbaka för att bli utfodrade och sedan försvann de igen. Dags för oss att också utforska campingen och se om vi kunde bada hundarna. Därför gick vi lite runt och såg någon bada en hund längre bort från själva badet. Det var positivt för då kunde vi hålla hundarna svala och bada själva. Eftersom vi hundägare vet att det är sällan hundar kissar i vattnet så har vi inget mot att bada tillsammans med dem. Det är nog oftare barn kissar i vattnet och de är inte förbjudna på de allmänna badplatserna. Nåväl vi hittade lite vägar att promenera på och sedan gick vi tillbaka till förtältet.

Detta skulle alltså vara vårt hem i två veckor. Men då vi ville se mer av ön, hade vi bestämt att ta dagsturer. Till Visby och Fårö ville vi åka. Men denna första dag tog jag fram korsorden och satte mig för att koppla av. Tur jag köpt med mig en hel tidning med korsord. Utsikten var ju inte något att orda om. Vi såg förtält så långt ögat nådde och folk som traskade fram och tillbaka hela tiden.

Fortsättning följer……

Lämna ett svar