Vad göra när man inte har råd

Man får inte vara dum resonerade två män från Kazakstan som var i Tyskland för att köpa en bil. De körde en van dit, men hade inte råd att hyra släp, så då kom de på att varför inte stuva in bilen i skåpet. Den gick ju inte in på bredden, men med hjälp av två andra så fick man in den på tvären.

Lite kuddar och filtar vid sidan om skulle nog göra susen. Så de åkte iväg med den nyinköpta mazda 626 och i början gick det bra. Men de hade inte tänkt på att förankra bilen bättre så den vickade hit och dit i bilen, vilket fick den tyska polisen att ana oråd. De stoppade bilen och de två kumpanerna får nu molokna försöka hitta på ett bättre transportmedel för den 350 mil långa resan hem till Kazakstan.

Deras landsman Borat hade gillat denna historia. Men den är faktiskt sann.

Lämna ett svar