Fortsättning första husbilssemestern

Efter en god natts sömn, vaknade vi till fågelkvitter. Vi upptäckte att det fanns fina promenadvägar att gå med hundarna, vilket var trevligt. Frukost åt vi utanför bilen. Då det blev en varm och solig dag, latade vi oss allihop i skuggan. Skönt att sitta och läsa en hel dag.

Då vi hade el, städade jag lite inne. Lättare att göra det då hundarna är utanför. Mannen gav sig in i centrum för att göra lite inköp, medans vi andra stannade vid husbilen. Inte roligt att gå omkring i en stad med hundarna i den värme som var. Vi skulle ju ändå gå dit senare på kvällen. Wangen är en liten stad med gammal bebyggelse och det var mysigt att gå runt på gatorna.

Man hade verkligen smyckat staden märkte vi då vi gick dit senare. Tyskarna kan verkligen ordna festivaler och det var väldigt mycket folk ute.

För att inte trötta ut hundarna satte vi oss på en uteservering och tittade på allt folk. Jag vet inte vad de firade men en del var utklädda och gick på styltor. Eftersom många är katoliker härnere så var det kanske ett helgon man firade. I vilket fall så var det mycket trevligt. Vi stannade ett bra tag och gick runt en stund.

På en del ställen stod det körer som sjöng och på andra spelade ett band. När vi märkte att många drog sig åt ett håll följde vi med och där var underhållning av olika slag. Danstrupper uppträdde också. Efter en trevlig kväll gick vi tillbaka till husbilen och satte oss ute. Många av de andra på ställplatsen satt också ute länge innan det var dags att sova. Denna plats gjorde vi ett märke för i vår bok då det är ett ställe vi gärna återkommer till.

Fortsättning följer…….

2 svar på ”Fortsättning första husbilssemestern

  1. Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.|

Lämna ett svar