Fortsättning första husbilssemestern

Efter att ha åkt runt vid Bodensjön var vi ganska trötta och uppgivna då vi inte hittade någon ställplats och den camping vi hittade var riktigt ruggig. Så vi åkte mot Singen eftersom det borde finnas en ställplats i närheten av en så stor stad. Det var sent på eftermiddagen då vi kom fram. Vi fick åka runt lite innan vi hittade en ställplats.

Vi hade ju hoppats på att kunna åka runt Bodensjön i någon vecka och stå på ställplatser, men utan gps var det hopplöst att hitta. Inte hade vi fått tag i någon borderatlas heller så vi fick förlita oss på den katalog vi hade köpt. Alla kör efter koordinater i Tyskland och vägbeskrivningarna var inte de bästa. Något vi verkligen fick lära oss denna första semester med husbil. Nåväl vi hittade en ställplats och kunde stanna över natten.

Inte den bästa platsen men ändå någonstans att stanna på. Då det stod fler husbilar där kändes det ok. Men redan då bestämde vi att nästa dag skulle vi åka tillbaka till Wangen för åtminstone en natt. Bästa att åka till platser som vi hittade till. Lite av ett nederlag kändes det som, men det kändes som det bästa vi kunde göra. Vädret var fint i allafall så vi placerade oss utanför husbilen resten av dagen.

Denna gamla fästning åkte vi förbi på väg till ställplatsen och hade vi inte varit trötta så hade vi stannat en stund. Någon gång i framtiden ska vi åka tillbaka och se oss om mer. För nu har vi både gps och borderatlas.

Fortsättning följer……..

Lämna ett svar