Jan Björklund ska tala idag

Idag är det Jan Björklund som ska tala i Almedalen och många har nog förutfattade meningar om vad det talet ska handla om. Blir det skolan och utbildning som kommer att stå i fokus? Eller ska han svara på de anklagelser folkpartiet har fått om att de närmar sig sd?

Folkpartiet har ju minskat i popularitet de senaste åren och man märker att de vill profilera sig mer. Men har deras utspel om invandring och skärpta restriktioner angående det gjort att folk ser dem som främlingsfientliga? De har flera invandrare i partiet och det jag har märkt är att de är oftast hårdare mot nya invandrare än andra. De kanske tycker att Sverige är för tama och vill att vi ställer fler krav.

Men det ska bli intressant att höra Björklund idag och se vilket gensvar han får från åhörarna.

Lämna ett svar