Fortsättning första husbilssemestern

Det var fint att gå med hundarna i Singen så det kunde vi inte klaga på och morgonen när vi vaknade tog vi en rejäl promenad. Det bästa med att åka runt i husbil är att man blir fort klar för avfärd, då man aldrig har en massa prylar som ska packas. För att inte slösa vatten brukar jag diska en gång om dagen vilket oftast blir efter middagen. Så frukostdisken hamnade i diskhon och så vände vi på stolarna, lättade på handbromsen och åkte mot Wangen igen.

I närheten av ställplatsen rinner en liten bäck och vid den går en väg som är fin att promenera på. Det gjorde vi när vi kommit fram och för att få lite omväxling ställde vi oss på en ny plats. Med varsin öl i handen började vi planera för var vi skulle åka dagen därpå. Inte det enklaste som ni kan förstå då vi måste förlita oss till kartan och det kändes som ett handikapp. Men ännu en gång bestämde vi oss för en ställplats vi varit på tidigare. Tillbaka till Siegen och ställplatsen där. Vi behövde handla och där visste vi att det fanns affärer inom gångavstånd så det passade bra. Beroende på vädret skulle vi stanna en eller två dagar.

Den kvällen grillade vi och satt ute länge. Det finns även fasta grillplatser som man kan använda men vi grillade på vår egen grill. Vi pratade med lite folk som också stod på ställplatsen och fick tips om en ny plats som skulle vara fin. Jag skrev upp namnet så jag kunde leta upp det senare. Men då den låg längre upp i Tyskland var Siegen ett bra stopp dagen därpå. En tur in i Wangen blev det denna gång också men nu var det ingen festival utan mer normalt.

Kvällen var ljum och skön så den tillbringade vi utanför husbilen. Men när vi märkte att hundarna var trötta satte vi oss inne med dörren öppen. De hade fått nog med intryck och ville ha tryggheten som bilen ger. Vi lade oss ganska tidigt då vi ville komma iväg tidigt på morgonen.

Fortsättning följer…….

Kommentera