Oj vad aftonbladet nappade

Tydligen hade någon journalist pratat med någon centerpartist, vilken inte omnäms alls i de artikel de publicerat. Det står endast ledande centerpartist, vem nu det kan vara. Artikeln handlar om att centerpartiet inte ska ingå i en fortsatt allians med de andra borgerliga partierna. Det nappade den arma journalisten på direkt, eftersom den rödgröna föreningen inte existerar mer. Man önskar att det inte ska finnas någon allians i framtiden.

Men det önsketänkandet existerar endast i den stackars journalistens drömmar. I radion och tv intervjuades olika centerpartister där namn nämndes att de visst vill ingå i regeringen och alliansen. Men att de inte klarat av att profilera sig under den tid de varit med i alliansen. Detta vill de förbättra och visa att de är ett parti också. Inte bara något i en allians. Väljarna vet inte riktigt vad de röstar på när de röstar på centern idag.

Så sorry aftonbladet det blir med all säkerhet en borgerlig allians även till nästa val. Men förhoppningsvis har de lärt sig att de måste ha en klar profil så de inte tappar väljare.

Även om aftonbladet lägger ut en artikel med Juholt där han säger att han ska bli statsminister nästa val. De vill så gärna och drömmer. Men må gud förbjuda att han blir det för då skruvar han tiden bakåt och då sitter vi där med Domus, kamrat och upp till kamp igen. Men jag är inte förvånad för efter Anders Borgs framträdande hos Malou, där han sade att han längtade till tiden efter regeringen, skrev aftonbladet att han ville avgå.

Må de röda drömmarna förbli drömmar och inte verklighet.

Lämna ett svar