Fortsättning första husbilssemestern

På morgonen vaknade vi tidigt och efter sedvanliga rutiner, åkte vi iväg. Mot Siegen igen och lite inköp då matförrådet började sina. Det var inte alltför lång väg från Wangen så vi var framme under förmiddagen.

Denna gång var det ännu fler husbilar där, men eftersom ställplatsen är stor hade vi inga problem att hitta en bra plats. Tyvärr är det bara grus men med lite underlag kunde hundarna ligga rätt så bekvämt ändå. Mannen gav sig iväg mot affären, med inköpslistan och jag satte mig i en stol vid bilen med hundarna. Om vädret var fint tänkte vi stanna i två dagar för att koppla av och fundera ut var vi skulle åka nästa gång.

Nu ville vi också promenera runt lite i omgivningarna, för att se mer av staden. Här såg vi husbilen med hunden i garaget som jag berättade om tidigare. En stor husbil kom med garaget öppet och en stor skylt på tyska som sade att hunden faktiskt tyckte om att sitta där under färden. De hade troligtvis fått skäll av andra för att hunden satt där. Jag såg att när det stannade så kilade hunden upp i själva bilen så han var inte instängd i garaget unde resan. Men jag medger att det såg märkligt ut.

Vi hade tur med vädret under dessa två dagarna och kunde sitta ute och bara koppla av. Skönt för både oss och hundarna. Sista dagen började jag leta efter någonstans att åka och hittade en stad uppåt landet som verkade fin. Den hade en ställplats med gräs och det vore nog skönt för hundarna att ligga på. Staden heter Treuchtlingen och jag markerade på kartan vilken väg som borde vara bäst att åka. Sen var det bara att hoppas att vi skulle hitta någon av de två ställplatser som fanns där.

Fortsättning följer………

Lämna ett svar