Spännande att sitta med kartboken framför sig igen

Jag sitter med kartboken framför mig och ska försöka lägga upp en rutt inför semestern. Den kommer jag att skriva om i bloggen eftersom jag lyckats få tag i ett abonnemang som fungerar utomlands. Det räcker i en månad och kostar ca 500:- hos telenor. Perfekt att ha om man vill åka på semester men måste ha tillgång till internet. Jag har ju inget fast arbete just nu och behöver kunna ha koll på om det dyker upp något. Så är det någon som har ett bra förslag på jobb som kan utföras från hemmet via data, så hör gärna av er.

Nåväl, just nu sitter jag och kollar lite resmål i europa. Vi lutar väldigt mycket åt Frankrike igen, men nu vet vi hur stort det är och att vi inte ska ta i för mycket. Hellre korta etapper och fler stopp än långa med längre stopp. Det visar sig hur det blir med allt. Jag har lärt mig att det vi planerar här hemma kanske inte alls blir verklighet, mycket kan göra så att rutten förändras och får vi tips från andra på vägen åker vi kanske åt ett helt annat håll. Men det är roligt att sitta här och drömma sig bort.

Om drygt två veckor åker vi och jag ska försöka blogga så att ni känner att ni också är med på resan. Många detaljer och bilder. Jag återkommer med mer detlajer ju närmare avresedatumet vi kommer.

Lämna ett svar