Juholt han lovar han

Tydligen ska han i 21 punkter ge exempel på förändringar som inte kostar någonting att göra. Bara lite ordning och reda sade han på presskonferensen. Jag har väldigt svårt att tänka mig förändringar i t.ex sjukförsäkringen som inte kostar något. Eller i utbildningen. Allt kostar pengar har jag lärt mig och det är sossarna som har lärt mig det, då jag är uppvuxen med dem som styrande Sverige.

Sedan har jag också lärt mig att socialdemokraterna är duktiga på att lova saker och ting men mycket dåliga på att genomföra dem. Istället har det kommit ursäkter om varför man inte kan uppfylla sina löften. När alliansen däremot genomfört i stort sett allt de lovat att göra. Undrar vad detta beror på? Vilja att genomföra förändringar man lovat eller oförmåga? Eller är det så att Juholts löften innebär skattehöjningar ? För det kommer att kosta och pengarna ska tas någonstan ifrån och det blir väl från oss medborgare då. Jag har Monas ord i huvudet att det är häftigt att betala skatt. Något som jag vet sossarna bygger sin politik på och Juholt klankar ju ner på alliansens vilja att sänka skatterna.

Nå, det ska bli ytterst intressant att höra Juholts tal och troligtvis ganska skrämmande också.

Lämna ett svar