Fortsättning första husbilssemestern

Vi hade sett ut var vi skulle åka dagen därpå och därför skyndade vi oss att göra allt klart för avfärd. Alltid spännande att åka till en plats man inte varit på tidigare. Nu skulle vi uppåt landet och lite mer hemåt. Vi hoppades att vädret skulle vara fint där också. resan gick bra och på väg upp hittade vi ett stort affärscentrum som vi stannade vid. Jag brukar alltid stanna i bilen med hundarna så de inte får det för varmt när vi handlar. Åtminstone under semesterresorna då det brukar vara sol och varmt. Alltså satt jag och hundarna och väntade och väntade. Det är alltid llite vanskligt att låta mannen gå iväg då hans orienteringsförmåga inte är av denna värld. Han har en förmåga att gå vilse, så väntan kan bli ganska lång. Vilket den blev denna gång då det var ett enormt affärscentrum.

Tillslut dök han upp och hade med sig allt vi behövde. Men han var trött och varm, så vi åt en bit mat innan vi fortsatte.

Det var inga problem att hitta till Treuchtlingen och inte heller till den första ställplatsen. Men den såg väldigt tråkig ut då den låg ganska centralt, så vi bestämde oss för att försöka hitta till den andra som skulle finnas där. Staden är känd för sina välgörande källor och bad. Vi åkte förbi det största badet på väg mot ställplatsen som skulle finnas i närheten.

Det var en stor anläggning med flera olika bassänger och mycket folk. När vi åkt förbi rätt sakta då vi ville titta ordentligt på baden kom vi till ställplatsen som verkade vara alldeles ny. Den såg välskött ut och man hade lite gräs vid husbilen så där ville vi stanna. Även om det stod flera husbilar där hade vi inte något problem att hitta en plats att stå på.

Nu behövde vi alla en bensträckare efter färden och blev glatt överraskade över de fina cykelvägarna som gick precis utanför ställplatsen. Här tänkte vi stanna två nätter. Vi gick en ganska lång sträcka innan vi vände och gick tillbaka till husbilen. Där satte vi oss utanför i solen och njöt. Men det blev lite för varmt så markisen fick vevas ned.

Fortsättning följer…….

Lämna ett svar