Vi planerar vidare på vår semester

Troligtvis åker vi ned till invasionskusten i frankrike för att återuppliva våra minnen från tidigare år, som jag skrivit om. Hela resan kan ni följa här i bloggen och då jag skaffat internet för att kunna både blogga och vara aktiv angående mitt jobbsök.

Denna gång tänker vi vara mer pålästa och inte missa intressanta platser. Sedan kan allt hända och det är vi beredda på. Tips kan komma från andra resenärer och då ändrar vi våra resplaner. Men det är skönt att ha ett mål. Jag tänker också knyta en del kontakter under resan som jag kan ha nytta av senare. Nytta med nöje alltså.

Den första etappen av resan blir lite av en transportsträcka, som vi ska försöka njuta av så mycket det går. För oss är resan målet precis som när man är ute och seglar. Hoppas jag väckt lite nyfikenhet kring vår resa och att ni ska få en upplevelse genom att läsa om den här i bloggen.

Lämna ett svar