Nionde bombdådet i Malmö i morse

Nu får det baske mig bli slut på detta. Polisen måste sätta in resurser för att få tag i dessa galningar som förstör människors levebröd. Nio bombdåd i Malmö och hur många andra har det inte varit i Göteborg och Stockholm? Krossa de gäng som trakasserar oss vanliga medborgare. Vi ska kunna gå säkra på våra gator och vårt levebröd ska inte tas ifrån oss av ett gäng idioter.

Troligtvis är det ett gäng som lider av adhd hela bunten och inte klarar av att skaffa sig arbeten. Istället ska de pressa pengar av andra som sliter och sedan förstöra för dem när de inte kan betala. Jag blir så arg på sådana blodsugare. Om vi har för få poliser så borde armen sättas in mot dem. De kan öva på dessa grupper för militären ska väl bekämpa terror.

Det är våra mänskliga rättigheter att få vara ifred från dessa gäng. Något måste göras nu innan de tar över vårt samhälle. Jag vill inte läsa om fler mord och bombdåd denna sommar.

Lämna ett svar