Fortsättning på semesterminnen

Jag lovade att skriva om fortsättningen på detta semesterminne och här kommer det.

Jag var alltså placerad på Västerviks camping medans mannen var på väg söderut för att hämta sonen. Jag tillbringade dagen utanför husvagnen och hade fint väder med sol.

Dagen var lång tyckte jag och mannan och sonen anlände sent på kvällen till oss. Det var ju åtskilliga mil de hade att avverka. Bilen vi fått till låns var en volvo och den gick bra så vi ska absolut inte klaga. Veckan som följde blev bra och vi hade fint väder alla dagarna. Sonen kunde uttnyttja alla faciliteter som campingen bjöd på bl.a. ett äventyrscentrum.

det var cykel, trampbåt, kanot och disco så sonen var rätt nöjd. Han hittade kompisar så vi fick koppla av lite. Nu skulle väl äventyren vara över tyckte vi. Mannen ringde om  vår bil och den skulle bli klar innan vi skulle åka hem igen. Så en natt brakade helvetet lös och det åskade och blixtrade av bara den. Sen var det som att någon vridit på kranen och vattnet forsade ner. Vi hade tur då vi hamnat på en liten höjd och slapp få vatten in i förtältet men andra hade inte lika tur. Jag såg en kvinna som grät när mattan som legat i förtältet flöt omkring.

Det var bäckar där det inte skulle vara några sådana och vi klafsade runt i en sörja. Resten av veckan var inte så rolig då vädret blev grått och kallt. Mest inomhusaktiviteter och sonen blev rastlös. Näst sista dagen kom vår bil. Två män hade kört den från Borlänge ner till Västervik och vi kunde åka hem med vår egen bil.

Ja denna semester blev händelserik och med mycket regn som tillhör en svensk sommar. Men detta var inte den enda sommaren med händelser och jag ska berätta om några till kommande vecka.

Kommentera