Ska verkligen partiledare ställa upp för intervju i skvallertidningar?

För mig känns det inte seriöst att ställa upp i en sådan tidning när man idkar seriös politik. Så detta är ett nerköp i mina ögon. Juholt har intervjuats av den tidningen och de flesta som går till damfrissan vet ju vad det är för tidning. Jag ser det som ett publikfrieri för att försöka charma dessa damer. Frågorna är inte heller speciellt seriösa och att han säger sig ha gråtit till en barnfilm, är löjligt. Jag gråter till många olika filmer så fort jag blir berörd. Han säger att han var den enda i biosalongen som grät. Hur i helskotta kan han veta det när han sitter i en nedsläckt biosalong?

Nu tror ju jag att denna intervju är rätt förvanskad och Juholt själv undrar om det var den han ställde upp på. Undrar om han verkligen känner igen sina svar? För det vet vi ju också att dessa skvallertidningar lägger till och drar ifrån för att få det vinklat som de vill. Det borde Juholt veta och inte ställa upp på detta. Näe, Juholt håll dig till mer seriösa tidningar i fortsättningen. För det är väl inte såhär du vill bli framställd och sedd som?

Lämna ett svar