Nu är vi installerade på ställplatsen

Annonser

Första whiskeyn är upphälld och nu kan vi njuta av kvällen. El ingår så nu håller vi på att koppla in den. Antingen ser vi på tv eller så blir det white house som vi håller på att titta på. Vi har köpt hela serien och har sett den en gång tidigare; men den är jättebra.

Det var inte det lättaste att hitta till denna ställplats. Först ville Lennart att vi skulle svänga av E22 vid Lubeck och in på en väg som inte var byggd. Så det gick vi inte med på och hamnade vid Lubecks flygplats. När vi snurrat oss ur det så var vi på E22 igen och på väg mot Berlin vilket är åt helt fel håll. Men han förde oss av den vägen och ut på en liten småväg och vi hamnade i Mölln där vi vi hade sett ut en ställplats. Det var bara det att koordinaterna inte stämde och vi fick snurra en stund innan vi hittade rätt.

Det har slutat att regna och här står väl ca 15 st andra husbilar så det känns bra. Hundarna är jättetrötta då vi har kört 35 mil idag. Så nu blir det mat och rastning för dem och sedan mat för oss. Vi har med oss en gryta från igår som vi bara kan värma. Det är bra att ha med sig mat så man slipper laga den första dagen då man är rätt trött efter färja och körning.

I morgon kör vi vidare mot Aachen och en ställplats vi sett ut. Bilder från denna kommer i morgon.