Nu har vi anlänt till Fècamp

Sitter på en parkering utanför ett stort affärscentrum och nära mc donalds. Men deras internet hittade jag inte men däremot ett annat som var öppet så nu har jag kunnat göra alla mina viktiga saker. Det var ett evigt snurrande innan vi kom fram hit och när vi kom hit så fanns det en parkeringsplats ledig som tur var.

Vi ska ta oss kustvägen ner mot Le Havre och sedan över Seine och där ligger Honfleur. Det är en stor ställplats med plats för flera hundra bilar om så krävs. Fransmännen har ju börjat sin semester denna helg så vi är beredda på att få stå tätt. Men det gick bra förra gången så det gör det nog idag med.

Igår satt vi ute hela dagen i solen och gissa om vi blev röda. Mina knän skulle kunna agera stopplyktor så röda är de och mannen blev röd i ansiktet. Som tur är så bränns det inte så vi gick nog in i rätt tid. Vår ena hund hade ont i magen igår så det blev några vändor tills allt lugnade ned sig och när han började dricka vatten så visste vi att allt var ok. Sedan låg de ute i skuggan och tittade på allt folk. Mest fransmän men någon belgare och tysk stod på ställplatsen. Vi var de enda svenskarna och vi har inte sett eller träffat på någon sedan vi kom in i Frankrike. Nu kommer en belgare som säkert också ska in på nätet. Det är ju så vi husbilsåkare får göra när vi ska in och kolla mail mm.

Det är fortfarande molnigt men +23 så det är en bra resdag. Vi hade tänkt handla här i Fècamp men staden verkar minst sagt rörig så vi väntar med det om vi inte kör rakt på någon stor supermarket.

Hoppas kunna komma med någon uppdatering senare idag……Må så gott alla

Lämna ett svar