Dags att ta en paus och reflektera

Japp, nu är tvätten klar och struken. Så det är dags att stanna upp och känna efter lite mer vad semestern gett för något mer än luftombyte. Nya intryck och kraft att möta vardagen och hösten har den gett. Det känner jag redan efter bara någon dag hemma. Så nu ska jag planera för min framtid i arbetslivet och det är inte det lättaste ska jag säga.

Att byta karriär är inte det lättaste efter över 25 år i samma branch. Men omständigheterna har gjort att det känns som att det är nu det ska ske. Det känns skakigt och diffust men jag är helt övertygad om att det är rätt. Så denna höst får ni följa med mig på den resan som är av helt annat slag än den ni varit med om nyss.

Det första jag tänker göra i morgon är att försöka göra en handlingsplan som ger mig en överblick om hur jag ska gå tillväga. Annars tror jag att det är lätt att bara flumma på och drömma. Jag har några idéer som jag vill skriva ned för att se hur de kan utveckals till att bli något. Om någon läser här och har förslag så är jag tacksam för kommentarer eller skicka mail, adressen finns här på sidan.

Men jag tänker inte sluta att tycka till om det som sker i världen eller följa nyheterna. Min blogg ska leva och inte bli en egotripp för mig själv. Så nu kommer det att bli många uppdateringar och jag hoppas det ska bli intressant läsning för er.

Med detta välkommnar jag er alla tillbaka till skola, arbete, vardag och en höst som jag hoppas ska bli spännande.

Lämna ett svar