Man skulle haft aktier i damtidningsbranschen

Nu när det snart kommer en Bernakotte till världen och ett uppsving för damtidningarna. Tänk vad Svensk Damtidning måste ha jublat efter gårdagens nyhet. Hur mycket ska de inte hitta att skriva om Victoria och Daniel nu då. Hur hennes mage växer och varje tillfälle hon åker på kontroll till läkaren. Tidningarna kommer att ösa ur sig både sanningar och osanningar under hela graviditeten.

Aftonbladet har hur många artiklar som helst nu och även om detta lilla frö ska bli regent. Hur det kommer att se ut vid den tiden kan vi bara spekulera om och det anser i allafall jag som löjligt. Sen spelar det väl ingen roll idag vad som blir då detta frö är mogen för att arbeta. Jag kan inte se det som speciellt värdefullt med president då en sådan kostar mer för staten än vad kungahuset gör. En president ska också ha viss bestämmanderätt vilket urholkar regeringen. Så vinsten med att ändra ser jag inte idag i allafall.

 

Lämna ett svar