Nu har vi häftiga diskussioner och det är bra

Vad är bra för oss och vad klarar vi av ekonomiskt? Men visst kan Maccan bli ett lyft för oss då Pärlan börjar bli gammal. Jag tror vi kommer att byta om det fungerar. Men nu gäller det att städa Pärlan ordentligt och sen ska vi visa upp henne i morgon eftermiddag. Lite trist är det att lämna bort en sådan bil efter flera år tillsammans. Men som jag kände denna semester så börjar hon bli lite gammal och saker och ting fungerar inte riktigt som de ska.

En del skulle nog anse att vi är idioter som byter ut ett fungernade koncept men eftersom vi är nyfikna och vill upptäcka nya saker så är det som vi är. Skillnad gör en hel del och måste finnas. Alla kan inte vara exakt lika. Vi tittade in i en husvagn av märket Hobby som vi hade tidigare och visst var golvytan enorm och den var jättefin. Men vi vill inte åka runt på campingar med en husbil så det är tyvärr inget för oss. Så länge vi orkar kommer vi att luffa runt på vägarna i Europa och uppleva nya saker. När vi inte orkar det så kommer vi att sälja huset och köpa en större husbil som vi bor i på vintrarana i Spanien. Ett litet hus här i Sverige och en husbil i sydligare breddgrader blir perfekt för oss.

Nu har jag luftat mina tankar angående husbil och Maccan så nu får vi se hur det blir. Pärlan kanske hänger med en säsong till.

Lämna ett svar