Så har Juholt hållit sitt tal

Det var inte precis några nyheter som han kom med, samtidigt dissar han Reinfeldts förslag om sänkt restaurangmoms som är ett förslag som de rödgröna krävt. Han ska bygga studentbostäder och talar inte om var han ska ta de pengarna från. Stockholms tunnelbana ska visst också byggas ut vilket är något jag inte bryr mig ett skvatt om eller vill att mina skattepengar ska gå till.

Kanske har han sett mätningar som talar om hur miljöpartiet går framåt i bl a Stockholm och nu vill han smöra för dem. Visst kan han göra det men inte vinner han oss väljare ute i landet på det. Jag skulle hellre rösta på miljöpartiet som vill att stockholmarna ska cykla.Det är bara nyttigt för dem. Detta med att de ska betala för att köra bil inne i centrum är också bra, för de få tillfällen jag åker in i någon storstad kan jag gärna betala för det. Så jag tror inte sossarna vinner röster på att lova utbyggnad av tunnelbanan.

Sedan tror jag inte heller att han kan matcha Reinfeldt i trovärdighet då han i mina ögon och säker många andras är lite av en pajas, eftersom han svänger hit och dit i frågor hela tiden. Att sedan inte ens beröra världsekonomin i sitt tal är en stor miss anser jag, då det är något som verkligen berör oss och påverkar våra liv. Men troligtvis är han inte speciellt insatt i dessa frågor och det är en stor miss. Jag tror inte att herr Juholt är särskilt intelligent, men väldigt duktig på partipolitik och han borde nog ha stannat där. Att vara statsminister innebär något helt annat och snart kommer han att bli varse det. Han kanske borde börja med att plugga engelska så han kan umgås med de andra länderna ute i Europa, jag skulle inte vilja ha en statsminister som inte kan kommunicera och vad säger det om den svenska skolan? Vi ska ju anses som väl utbildade och vilka signaler ger det när en tilltänkt statsminister inte ens kan engelska.

Lämna ett svar