Utrikesministern i Tallinn

Carl Bildt har varit i Tallin, Estland för att vara med om firandet av självständigheten som inleddes för 20 år sedan. Tänk att det är så länge sedan. Jag kommer ihåg hur det var under Sovjettiden och hur hårt folket hade det då. De fick inte ens prata sitt eget språk utan måste tala ryska. Nu är det många som talar bra engelska där, till skillnad mot socialdemokraternas ledare Juholt.

Bildt fick även höra Hillary Clinton som skickade sina gratulationer per storbildstv. Estland som är den starkast växande ekonomin i de baltiska staterna. Snart har de även euro och det kan säkert vara en tillgång för EU. Man kan bara önska all lycka till estländarna.

http://carlbildt.wordpress.com/2011/08/21/firande-i-tallinn/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: