Han smet ut som en råtta i kloakerna

Khaddafis högkvarter intogs igår och man hade kanske väntat sig att finna honom där, viftandes med kulspruta och hota. Men icke då, han har smitit ut bakvägen som en råtta. Trots det håller han tal i radion och babblar en massa strunt. Han kanske inte ens finns i landet utan i Angola eller i Nicaragua som erbjudit honom hjälp. Fast jag undrar vem som vill hysa en galning för det är precis det han är, helt oberäknelig.

För Libyen är det dags att gå vidare och komma överens om hur. Sjukhusen är överfulla med skadade och i går åkte ambulanser omkring i Tripoli och ropade uta att alla som kunde skulle lämna blod. Jag hoppas verkligen att folk hörsammade detta. Många barn ligger skadade och har kanske fått men för ersten av livet.

Sedan hoppas jag att man fryser alla Khaddafis konton utomlands, för det är pengar han stulit av folket. Pengar som behövs för att bygga upp landet igen. Jag unnar inte den forne diktatorn att leva gott i t.ex Nicaragua utan han kan gott få uppleva en del armod. Det bästa vore om folket fick fatt i honom och bestämma vad som skulle ske. Det är de som ska utdöma straff om någon.

Lämna ett svar