Ghadaffi omringad ?

Det är vad rebellerna säger i alla fall. Man har omringat ett bostadskomplex i närheten av palatset och påstår att Ghadaffi med söner befinner sig där. Nato plan cirkulerar och rök kommer från bostadskomplexet hela tiden. Sky News och Reuters har också gått ut med att han befinner sig där. Jag skulle absolut inte vilja vara i hans kläder just nu. Slår på CNN för att höra vad de säger om detta. Jodå, man säger precis samma sak och 10 miljoner kronor lockar väl vem som helst att försöka få tag i honom.

Rebeller kommer hela tiden från andra städer för att vara med om slutstriden. Någon säger att man sett legosoldater föras bort och även döda ligga utanför staden. Vilket öde de tillfångatagna möter törs inte jag tänka på. Många är från Ukraina och förstår säkert inte ens vad rebellerna säger. Men det kan vara nära slutet för detta nu. Jag hoppas det för folkets skull.

Människorna törs inte ut på gatorna då det finns krypskyttar överallt och det råder brist på mat. Sjukhusen behöver både personal och medicin. Döda rebeller ligger utanför sjukhuset, skjutna i huvudet. En del med bakbundna händer. En reporter på CNN går runt i staden och hemska bilder visas på döda människor som ligger överallt. Måtte detta hemska ta slut snart.

Lämna ett svar