Har rebellerna hittat Khadaffi?

De påstår det i alla fall och nu ska han och sonen Saif vara i ökenstaden Bani Walid ca 150 km söder om Tripoli. Saif har sagt i ett radiotal att de befinner sig i en förstad till Tripoli, så det är väl inet otänkbart att det är ökenstaden han menade. Rebellerna är ca 30 km utanför staden men vill inte angripa då de klaner som bor där har flera brigader på rebellsidan. Istället har rebelledaren begärt att de ska utlämna Khadaffi. Men inget svar har kommit från stadens ledare.

Det påstås också att Khadaffis dotter Hana lever och arbetar på ett sjukhus i Tripoli. Tidigare har diktatorn påstått att hon dödades av Nato. Men jag har börjat tro att gubben går på någon drog eller helt enkelt är mytoman. Så vad som är sant är döljt i dimma just nu. Tydligen lever han och gömmer sig någonstans och jag befarar att han är på samma plats som skudmisilerna är. Den galningen drar sig nog inte för att utplåna allt och alla om han kan. Misilerna är väl det han har kvar förutom spridda delar av sin armé och enligt aftonbladet ska den bestå av kvinnor. Hans dödsänglar och hur han kan charma dem till att döda för honom är en gåta för mig.

Jag tror att det kommer att avslöjas en hel del obehagliga saker om Khadaffi och hans regim när detta en gång är över och det vi hittills sett och läst är bara toppen på isberget. Att det är en tidsfråga innan han hittas är jag helt säker på och vad som händer då vet man aldrig. Det är ju bara att titta på bilden nedan så ser man att det är en galning rebellerna har att göra med.

Lämna ett svar