Semester 2011 Normandie

När vi skulle åka dagen därpå hade gps-Lennart fått solsting och ville inte vara med. Så vi började köra efter kartan istället. Men då vi inte visste riktigt vägen ville vi verkligen få igång den och lyckades tillslut. Egentligen tänkte vi åka till en annan ställplats än den vi hamnade på men då klockan blev rätt mycket körde vi in på ett ställe där vi såg fler husbilar.

Deuville var så fantastiskt vackert att vi åkte runt och tittade en stund på allt. Det är en klassisk turiststad i Frankrike och hit åkte det mondäna folket för rekreation. Casinot (på bilden) är enormt stort och ligger alldeles vid vattnet. Vi såg många bilar i den övre prisklassen köra runt på gatorna så de rika åker nog fortfarande hit.

Vi letade efter datakabel då vår verkade glappa ibland. Men hittade ingen, däremot såg en cirkus och deras djur betade i gräset mellan filerna. En vagn stod vid sidan av och i den låg en tiger och sov. Jag tog inget kort då det var svårt att se den på grund av gallret. Här är en kamel och en zebra.

En rondell och en bro skiljer de båda städerna Deuville och Treuville åt. Så man visste inte riktigt i vilken av städerna man var. Hade inte gps-Lennart kommit igång så vete tusan om vi kommit ut på rätt väg från dessa städer.

Jag vet inte i vilken av städerna vi åkte till här, men detta är bron. Många lyxiga bostäder fanns det också med takterasser och de var gjorda av exklusiva byggmaterial. Så ni förstår varför vi snurrade runt ett bra tag där.

Kommentera