Nu börjar de bli patetiska

Jag börjar undra lite om socialdemokraterna börjar bli desperata, för det utspel de gör nu är patetiskt. Varför dra upp frågan om kungens apanage just nu? Tror de att opinionssiffrorna ska bli bättre då? En ny mätning av en partipolitisk oberoende har visat att Reinfeldt har folkets förtroende och Juholt har sämre än Mona Sahlin hade då hon tillträdde. Så att dra upp debatten om redovisningen av vad kungahusets pengar går till just nu verkar vara ett försök att visa ansvar. Istället blir det löjligt då de går ut i media och basunerar ut detta. Ett desperat försök att få uppmärksamhet.

Debatten startade i våras då boken om kungen kom och det avslöjades att vissa fester kungen varit på inte var så rumsrena. Visst vore det bra om kungahuset redovisade var skattepengarna går, men att gå ut i media är fel. Detta bör skötas av något utskott i riksdagen och är inget som ska stå på löpsedlar. Jag skulle inte vilja att mina utgifter ska stå i någon tidning. Tycker att detta börjar likna förföljelse av socialdemokraterna som ju vill avskaffa kungahuset. Ett sätt för dem att försöka få opinionen med sig för att genomföra detta.

Men åtminstone jag blir bara förbannad och anser att sossarna borde ägna sig åt viktigare saker. Svenska folket vill inte avsätta kungahuset, de vill att Victoria tar över. Men att kuppa fram något är inte rätt sätt. Socialdemokraterna verkar vilja kuppa sig fram till olika resultat och det är en sak att de gör det inom sitt eget parti men dessa kommunistfasoner vill inte svenska folket vara med om. De framstår mest som publicitets hungriga desperados.

Lämna ett svar