Semester 2011 Normandie

Vår gps-Lennart flippade ut igen och vi hamnade i kön på väg mot Portsmuth (eng) alltså färjan som går dit. Efter en massa krångel och dribblande ut från alltihop stängde vi av honom och jag började läsa kartan. Det var lättast att köra tillbaka till Honfleur för dit hittade jag.

Efter detta strul kom vi fram sent och det var fullt med husbilar så vi fick ställa oss på den stora planen där vi stod första gången vi var där. Eftersom det var sent så spelade det ingen roll då vi endast skulle äta och sova där.

Vi var inte de enda som fick stå så och det var ändå skönt att kunna tömma och fylla husbilen. Det hade regnat där så det var rätt blött i gräset så att stå på asfalt var inte så dumt. Vi hade ändå tur för det var fler husbilar som fick vända då det var proppfullt på ställplatsen.

Skönt att det var uppehållsväder på kvällen. Morgonen efter åkte vi utan gps till Veulettes-sur-mer som vi också hittade till utan gps. Han ville inte fungera den dagen heller. Tror det var något fel på kartan i gps:n eller ett tomrum där det inte fanns någon mast. Man får göra så gott man kan utan gps. Det spöregnade när vi åkte och var lång kö över Seinebron. Vi hade tur och fick ordning på Lennart och slog i motorvägar för att komma en bra bit uppåt kusten. Det tråkiga vädret gjorde att dagen tillbringades i husbilen med att läsa och koppla av.

Kommentera