It-ministern misslyckad VD

Anna-Karin Hatt var Vd på friskolan Didaktus efter sin period som Vd på en pr-firma, vilket många säger att hon ljuger om. Men på Didaktus gjorde hon ett urdåligt år 2002-2003 om man läser bokslutet. Detta gör att man är ganska ute ur den privata sektorn och har svårt att få ett nytt Vd jobb där. Men satsar man på politiken så kan man bli minister och det är likvärdigt med en vd-post. Hur ska hon klara budgeten där? Ja, man undrar verkligen hur det ska gå.

Kanske tur att hon inte blev partiledare för då hade hon kanske kört partiets resurser i botten. Frågan är om har friserat sitt cv eller om någon annan ljuger. Själv säger hon på sin blogg att det är sant att hon var vd på pr-firman. Egentligen spelar det ingen roll för det bokslut Didaktus redovisar under hennes år där gör att åtminstone jag ifrågasätter hennes kunskaper och jag är säkert inte den enda som gör det.

Lämna ett svar