Kan andra också få avbetalning?

Aftonbladet skriver att Juholt ska göra en avbetalning på 130 000:- för sitt bidragsfusk. Ska det inte vara lika för alla i Sverige? Socialdemokraterna pratar om klassklyftor och att de ska riva ned dem, men detta är inte rättvist att han ska få göra avbetalning och sedan fortsätta som om ingenting har hänt. Hade Svensson gjort något liknande så skulle han bli åtalad och om han inte kunde betala så fick han väl sälja bilen eller huset. Myndigheterna är superhårda och ger ingen pardon mot oss vanliga svenskar.

Därför anser jag att Juholt ska åtalas för bidragsfusk precis som vi andra blir när vi ertappas. Han ska bötfällas och få en prick i sitt register som tjuv. Vi ska ju inte ha ett klasssamhälle och då ska väl inte han understödja ett sådant. Kommer han undan med att bara betala tillbaka det han fuskat till sig blir jag förbannad. Precis som vi andra får höra i sådana sammanhang att det skulle du väl tänkt på innan gäller väl för honom också.

Läste också att han hoppar av partiledardebatten i tv, vilket är ytterst fegt. Varför törs han inte stå till svars för det han gjort? Att skylla på att han inte vill stå på samma sida som Jimmy Åkesson är löjligt. Det är väl ingen som anklagar socialdemokraterna för att sympatisera med dem? Men Repalus utspel om invandrarna kanske har bidragit till att han är rädd. Konstigt med tanke på att de var snabba att ta avstånd från dessa tankegångar. Men han törs kanske inte debattera det heller.

Jag anser att Juholt ska avgå för att rädda socialdemokraternas trovärdighet.

Lämna ett svar