Inte så farligt

Precis så uttalade sig Waidelich sig i radion alldeles nyss när han fick frågan om Juholts bidragsfusk. Han tror svenska folket har förståelse för att man kan göra sådana misstag och att det inte skadat trovärdigheten. Jag blir heligt förbannad när jag hör honom säga så. Det verkar som att socialdemokraterna tror att de kan tiga ihjäl detta. Inte så farligt får Karin ensamstående mamma till fyra barn det beskedet när det upptäcks att hon kanske fått för mycket i bostadsbidrag? Knappast troligt utan där blir det polisanmälan och åtal.

Att som partiledare stå och tala med kluven tunga är oansvarigt. Man ska leva som man lär när man är politiker. Tyvärr så tror jag att detta bidragsfuska är så utbrett bland dem att de inte ens reagerar. Kan politiker a göra så så kan väl jag också. Jag tycker att hela politikerkåren bör granskas och var och en som lyfter bidrag de inte är berättigade till ska betala punkt slut.

Sen ser inte jag en lägenhet på 100 m2 som en övernattningslägenhet utan som en regelrätt bostad. En övernattningslägenhet är rum med kök. Det kan jag vara med och betala för men inte en djävla fyrarummare för två personer. Jag blir så upprörd och sen tycker jag att Waidelich ska lära sig att göra budgetar och inte planka från alliansens med lite omskrivningar.

För övrigt anser jag att Juholt ska avgå.

Lämna ett svar