Vilken soppa det blivit

Läser i aftonbladet att nu har en förundersökning inletts av rikseneheten om Juholt begått bedrägeri. Så länge det pågår kommer inte tidningarna att släppa det hela och inte de övriga medierna heller. Radion hade en hel del om detta också. Man frågade Ohlström om han hade gett Juholt en varning om att han borde se över sitt bostadsbidrag. Nu förnekar han det och även Baylan gör det. Men någon måste ha läckt om detta då aftonbladet fått nys om det.

Leder detta till åtal och det visar sig att Juholt ljugit så finns det ingen återvändo utan han måste avgå. Det är kris i partiet och de som är mot honom har hållit sig tysta för att skona partiet, men hur länge kan de hålla sig? Snart kommer nästa läcka och det blir bara värre. Hur är det med hans telefonräkning? Har Åsa använt sig av hans telefon så kommer det att smällas upp i rubriker också.

Vem pratar om skuggbudgeten nu? Ingen nämner den och inte heller socialdemokraternas politik. Allt handlar om Juholt och hans soppa. Nu ska Adam Alsing visa Juholts lägenhet inifrån också. Det blir bara värre och värre. Alla komiker kommer att utnyttja detta och han blir en driftkucku och trovärdigheten i hans tal blir lika med noll. Radion går ut och frågar folk vad de tycker och alla anser att han ska avgå. Detta är absolut inte bra för svensk politik. Jag tror i motsats till en del av profftyckarna att Juholt är körd och hur illa det än blir så är det ändå bättre att han tar en time out från politiken.

Lämna ett svar